#

Een Zonnestroominstallatie

AFGESTEMD OP UW UNIEKE SITUATIE


Maatwerk advies

“Hoe meer er mij verteld wordt, hoe minder ik er van begrijp” horen wij klanten vaak roepen. Zonne systemen zijn dan ook geen kwestie van “een paar panelen en een inverter”. Hoe groter de installatie, hoe complexer het systeem. Hoe moeilijker de daken , hoe uitdagender om er een optimaal systeem van te maken. Ieder dak is anders en vergt eigen maatregelen.  Een grondlocatie kent vaak andere gevarieerde problemen: afstand tot net, grondgesteldheid, schaduw, etctera.

DIEP Solar analyseert, adviseert, ontwerpt en realiseert op maat en zorgt dat een investering in zonnepanelen steeds optimaal rendeert.

Specialisten in maatwerk

Elke zonnestroominstallatie is anders en vereist de plaats specifieke aandacht. Aan de hand van de locatie, de stand van de betreffende daken ten opzichte van de baan van de zon, de specifieke dak kenmerken(sterkte, type dakbedekking, obstakels, enzovoort) , uw eigen verbruiksprofiel en overige aandachtspunten wordt de zonnestroominstallatie geoptimaliseerd.

  • Kunnen we u energie neutraal maken?
  • Is er behoefte aan één of meerdere laadpalen?
  • Kunnen we uw warmte/koude vraag meenemen in de totaal aanpak?
  • Is uw dak sterk genoeg of moeten we gebruik maken van ballastloze systemen?
  • Wilt u uw dak verhuren en wenst u de meest gunstige stroomprijs uit de installatie?
  • Indien u zelf wenst te investeren: hoe optimaliseren wij uw terugverdientijd.
  • Op welke wijze zorgen we ervoor dat u een onderhoudsarm systeem krijgt?
  • Hoe ontwerpen wij de systemen zo fraai mogelijk. Uw dak mag immers gezien worden, als duurzame energiebron
Financiering

Wilt u zelf financieren of wilt u uw dak verhuren? DIEPP Solar werkt samen met enkele krachtige financiers, die verschillende mogelijkheden kunnen aanbieden .

Zo hebben wij grote bedrijfsystemen ontwikkeld waarbij de daken worden gehuurd en dak eigenaren energie kunnen afnemen tegen de meest gunstige voorwaarden. Zonder risico, zonder hinder . Of anders gezegd: bedrijfsdaken worden door ons veranderd  in waardevolle assets, welke een directe bijdrage leveren aan het welzijn van het onderliggende bedrijf.

Uw unieke situatie

U bent verzekerd van een zonnestroominstallatie die is geoptimaliseerd naar uw unieke bedrijfsprofiel. Het ontwerp van uw systeem wordt door ons in prijs en kwaliteit scherp afgewogen. Op kwaliteit wordt absoluut niet bezuinigd.

Onderhoud

Een goed monitoringsysteem verbonden aan een heldere onderhoudsovereenkomst, gecombineerd met een uitstekende verzekering vormen de basis van een betrouwbare exploitatie.