Over DIEPP Solar

DUURZAME ONTWIKKELINGSSPECIALIST SINDS 2010

Samen zijn wij DIEPP Solar


Wij zijn ervaren specialisten in de energiewereld. Onze roots liggen bij Nederlandse Energiebedrijven en bouwbedrijven. Met elkaar verbinden wij de wereld van bouw en energie techniek onder één dak. Bundeling van onze onderlinge kennis betekend het elimineren van bouw en exploitatie  risico’s en verassingen. We zijn vertrouwd met de techniek, we kennen de bouwwereld door en door. We vinden onze drive in het optimaliseren van elke opdracht die we voor onze klanten mogen realiseren.

In 2010 hebben wij besloten onze ervaring in te gaan zetten voor de energietransitie van Nederland. Als je weet dat het anders kan, dat het beter kan waarbij de som van onze inspanningen resulteert  in” winst voor allen”, dan mag je elke dag werken aan een prachtige doelstelling. Dat maakt ons blij, dat houdt ons gemotiveerd, daar genieten wij van. En die drive willen we doorzetten.

 

 


In 2013 hebben wij de beslissing genomen om naast het ontwerpen en bouwen van zon-PV-installaties, ons bezig te gaan houden met het grootschalig ontwikkelen van PV-systemen. Niet puur vanuit een financieel-economische drive, maar vanuit onze detailkennis van de systemen die gebouwd en geëxploiteerd dienen te worden. Met andere woorden: startend bij de gewenste opbrengst, terugwerkend naar het alsdan benodigde ontwerp en tussentijds kosten- en exploitatie technisch optimaliserend, naar de meest aantrekkelijke aanpak. Waarbij wij ook de meest aantrekkelijke financiering kunnen verzorgen. Zo komen onze projecten tot stand. Wij weten waar we over praten. En zijn graag verantwoordelijk voor datgene wat wij ontwerpen, bouwen en latemn onderhouden. Wij zijn No-Nonsens. Wij zijn DIEPP.

#

100.000

Zonnepanelen

20 MWh

JAARLIJKS OPGEWEKT

45 +

PROJECTEN

Solar gecertificeerd

Bedrijf

Dat wij met de bundeling van onze krachten een richtinggevende bijdrage mogen leveren aan de volstrekt noodzakelijke energietransitie motiveert ons elke dag. Daarbij is de wereld van duurzame energie elke dag in beweging. Elk project mogen wij leren van anderen in de toepassing van  nieuwe mogelijkheden. Hoe mooi kan het zijn!


Inmiddels verzorgen wij voor bedrijven, bedrijfschappen, vastgoedeigenaren en landeigenaren het gehele zonne-energietraject. Van subsidieaanvraag, vergunningen en financiering tot aan realisatie en ingebruikname.

Onze jongste ontwikkeling richt zich op de bedrijfsmatige toepassing van zonne-energie in combinatie met laadpalen, toepassing van elektrisch warmte-koude pompen en inmiddels als vanzelfsprekend led-verlichting.  Zo  werken we aan een “all electric” energievoorziening voor  de Bedrijven van Morgen” . Alles op basis van zonnestroom installaties.

ONS TEAM

SPECIALISTEN MET EEN PASSIE VOOR MAATWERK

#

Patrick Verstege
Patrick Verstege
Directeur Projectontwikkeling & Realisatie
Rob Bergwerf
Rob Bergwerf
Technisch directeur, Expert Hoog, Midden, Laagspanning alsmede gelijkstroom
Nico Bergwerf
Nico Bergwerf
Specialist park, ontwerp, monitoring & beheer