IBDL-Spijkenisse breidt uit met 100kWp solar Frontier

IBDL-Spijkenisse breidt uit met 100kWp solar Frontier

In het najaar van 2017 heeft DIEPP Solar het areaal aan zonnepanelen op het terrein van IBDL-Spijkenisse uitgebreid met een kleine 100kWP. De nieuwe PV-installatie is geplaatst op het dak van het nieuw verworven bedrijfspand van Veth Groep, de eigenaar van de bedrijfsgebouwen aan de Boyleweg in Spijkenisse. De geplaatste zonnepanelen zijn een onderdeel van de unieke visie van Veth Groep op het volledig energie neutraal maken van haar bedrijfsgebouwen. In deze visie wordt de opgewekte energie direct verbruikt voor energie-arme elektrisch energieverbruik, het laden van auto’s  en de toepassing van de modernste vorm van luchtgebonden warmte-koudesystemen. Binnen dit systeem wordt de warmte van de computerruimtes gebruikt voor de verwarming van de gebouwen.

Het gebouwen complex omvat inmiddels drie gebouwen. Een vierde bedrijfsgebouw is in voorbereiding. Er is totaal een zonvermogen van circa 300 kWp geinstalleerd.

Spijkenisse zonnestroominstallatie

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *